Ervaringen

Kijk hoe enkele cliënten mijn behandeling ervaren hebben.

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.

Mooniq Priem

Ingrid heeft een brede kennis van gezondheid dat verder gaat dan enkel het fysieke lichaam. Ik ben altijd onder de indruk hoe zij als een soort ‘Sherlock detective’ zoekt naar de beste supplementen om mijn systeem in balans te brengen. Haar diagnose is zorgvuldig, zoals ook haar spreken wat ik enorm waardeer. Daarbij vind ik Ingrid ook nog eens een fijne, lieve en krachtige dame!

Magdalena Sedlak

My adventure with Mesologie started over 3 years ago.  I am very happy that I met Ingrid.  I am a person from Poland, alternative medicine is new to us.  At first, I didn’t believe it would work.  The language barrier didn’t make it any easier, but Ingrid has a lot of patience with me.  At the beginning she helped me with my digestive problems, then I asked about many other ailments and she solved my problems for generations. She energizes me when I am at a weaker period in my life.  When Covid got in my way, it also helped me to strengthen my body after this virus and I really see a lot of progress.

Recently I visited Ingrid with my 3 year old son who also underwent Covid and his immune system is totally wrecked: constantly infections, fever, lack of energy … a visit with a small child seemed very difficult to me, but my son and Ingrid worked together very well.  It gives me great hope that his well-being will be much better.  I wholeheartedly urge you to visit Ingrid. Let’s feel healthy!!!!

Marjan

Ik kom al sinds 2018 langs bij Mesologie Son. Toen ik voor het eerst kwam had ik onverklaarbare klachten, altijd enorm moe, slechte weerstand en vaak ziek. Samen met Ingrid zijn we gaan kijken waar het vandaan kwam en wat ik kon doen om mezelf beter te voelen. Al na enkele maanden was er een enorm verschil. Nu 4 jaar later kan ik met de hulp en tips van Ingrid nog steeds goed vooruit. Ingrid zorgt ervoor dat je je welkom voelt, alle vragen/onzekerheden besproken kunnen worden en zoekt nét zolang tot er verbeteringen komen. Enorm blij dat ik 4 jaar geleden de keuze heb gemaakt om een afspraak te maken.

Martha

Toen ik de verandering zag bij mijn dochter door de hulp van Ingrid heb ik ook een afspraak gemaakt. Ik had al lang last van mijn darmen, was vaak ziek en had migraine klachten. De behandeling heeft er in kleine stapjes voor gezorgd dat ik me veel beter voel. Bij vragen kan ik altijd bij Ingrid terecht. Ik ervaar het als een veilige, vertrouwde plek.

Marjon van der Kraan

Ik ken Ingrid als een warme professionele vrouw die haar vak verstaat. Als ‘collega zorgverlener’ stuur ik graag mensen naar haar door. Ze kijkt verder dan de klacht en gaat op zoek naar de oorzaak. Hierin is ze heel zorgvuldig en neemt daarvoor alle tijd. Soms kun je ergens negatief op reageren of kom je juist iets tekort. Met tips en supplementen kom je weer in balans. Ook ga ik persoonlijk graag naar haar toe als ik fysieke klachten heb. Op een natuurlijke manier zoekt zij dan weer naar de juiste balans. Ik gun iedereen een ‘Ingrid’ 😉

Nellie van Dijck

Doordat mijn dochter op een dag niet naar de afspraak kon bij Ingrid heeft zij er voor gezorgd dat ik in haar plaats kon gaan. Dat was uiteindelijk de beste beslissing die ik tóch nam. In die tijd was ik alleen maar aan het overleven en was zó moe dat ik eigenlijk niet wilde. Door Ingrid is mijn leven helemaal veranderd, door de behandelingen natuurlijk maar zéker ook door haar warme en oprechte belangstelling die ze heeft voor heel je wezen ! Door haar kwam ik zover dat ik nu heel positief in het leven sta. Ze kreeg me lichamelijk én geestelijk weer op de rit. Door de behandelingen die ik nu nog krijg bij Ingrid blijft alles mooi in balans en dat wil ik graag zo houden !!! Elke keer als ik een afspraak heb,  ben ik blij dat ik Ingrid weer ga zien. Ze straalt warmte, liefde en positiviteit uit, en ik ga weer helemaal blij naar huis.