Klachten

Mesologie is uitermate geschikt bij chronische klachten. Het biedt geen pleister voor de wond of pilletje voor de pijn, maar vindt de oorzaak en lost die op.

Klachten zijn vragen van het lichaam die antwoord willen.

Met welke klachten kun je terecht bij een Mesoloog?

Chronische klachten zijn zo veelvuldig en divers als er mensen zijn. Het is dan ook lastig om een compleet overzicht te geven van de klachten die een Mesoloog kan behandelen. Eigenlijk geldt: als het aanhoudende of terugkerende klachten zijn waardoor jij je leven niet optimaal kunt beleven, dan is het zinvol om bij mij een afspraak in te plannen.

 

Veelvoorkomende klachten die ik behandel voor mijn cliënten zijn:
 • algemene klachten:
  hoofdpijn en migraine, vermoeidheid, verminderde stressbestendigheid, verminderde weerstand, overmatig zweten, oorsuizen, allergie, verhoogde bloeddruk
 • spijsverteringsproblemen:
  maag -, lever – en darmklachten zoals buikpijn, spastische darm, obstipatie, misselijkheid, diarree, terugkerende worminfecties, opgeblazen gevoel, zuurbranden, voedselintoleranties, aambeien
 • terugkerende ontstekingen:
  oorontsteking, blaasontsteking, verkoudheid, voor- en bijholte ontsteking
 • spier- en gewrichtsklachten:
  reumatoïde artritis, fibromyalgie, stijfheid, pijn
 • hormonale klachten:
  schildklierproblematiek, menstruatieproblemen, vruchtbaarheidsproblemen
 • mentale klachten:
  stemmingswisselingen, rusteloosheid, concentratieproblemen
 • huidproblemen:
  eczeem, droge huid, acné, galbulten

 

Heb je één of meerdere van deze klachten of andere klachten waardoor je niet kunt doen wat je wil doen, neem dan contact op voor een consult in mijn praktijk. Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we uitgebreid waar je last van hebt, onderzoek ik je symptomen en bespreken we wat de oorzaak kan zijn en bepalen we jouw persoonlijke behandelplan.